Belgische pickles met gefermenteerde groenten
"Pickles" klinkt nu niet echt als een typisch Vlaams woord. Toch is het een zeer populair product geworden in België...
Vegetarische kebab
Een barbecue hoeft niet per se te betekenen dat je vlees moet eten. In dit recept laten we zien hoe...
Gefermenteerde look
Look fermenteren is helemaal niet moeilijk. Gefermenteerde look is een echte smaakmaker die je kan gebruiken in eenders welk gerecht...
Quesadilla’s met kimchi
Kimchi is heerlijk! Wij publiceerden eerder al een makkelijk recept om zelf thuis kimchi te maken met onze Kultured startercultuur....
Recept: Kultured Koolsla (gefermenteerde koolsla)
Deze gefermenteerde koolsla (coleslaw) is echt de moeite waard om eens te proberen. Omdat het fermentatieproces zorgt voor een smaakexplosie,...
Recept: Croque pastrami met gefermenteerde rode kool
Deze croque monsieur met pastrami en gefermenteerde rode kool is een heerlijk receptje voor bij de lunch. Probeer deze zeker...
Recept: Gefermenteerde rode kool met appel
Zuurkool gemaakt van gefermenteerde rode kool met appel. Lekker en met onze startercultuur kan de fermentatie niet mis lopen! Lees zeker...
Recept: Kultured chimichurri met zesrib
Chimichurri is een saus en marinade die in de Argentijnse en Uruguayaanse keuken wordt gebruikt bij gegrild vlees, zoals een...
Recept: Cordon bleu met zuurkool en aardappelen (Dagelijkse Kost)
Thomas en ik zijn beide millennials. Het zal u dan ook niet verwonderen dat Jeroen Meus een belangrijke rol heeft...
Recept: Kultured Kornichons (augurken)
Lees zeker eerst onze tips voor beginners voor je met dit recept aan de slag gaat! Kultured...
Recept: Kultured Kimchi
Lees zeker eerst onze tips voor beginners voor je met dit recept aan de slag gaat! Kimchi is een Koreaanse zuurkoolvariant...
Recept: Kultured Kraut
Lees zeker eerst onze tips voor beginners voor je met dit recept aan de slag gaat! Kultured...