Thomas en ik zijn beide millennials. Het zal u dan ook niet verwonderen dat Jeroen Meus een belangrijke rol heeft gespeeld in onze keukencarrière. Het is dankzij zijn boeken en TV-programma dat ik voorzichtig mijn eerste stapjes in de keuken heb kunnen zetten.
We waren dan ook extreem enthousiast toen Jeroen in de aflevering van 09/12/21 nog eens zuurkool verwerkte in zijn gerechten. Hij gebruikte daarbij geen verse zuurkool maar zuurkool uit blik. Dat kan jij natuurlijk beter, want dankzij ons Kultured Kraut recept tover jij in een recordtijd verse zuurkool op tafel.
Maar wat eet je dan bij die zuurkool? Cordon blue met zuurkool en aardappelen volgens Jeroen Meus. Het ziet er alvast heerlijk uit!
Het volledige recept vind je hier (via VRT NU). Vervang wel even die zuurkool uit een pakje door verse Kultured Kraut 😉
Reacties
zo jammer het recept is niet beschikbaar noch via jullie website noch via VRT nu ?? en wat nu ???
Bon ik ben met zuurkool grootgebracht en maak het totaal anders klaar, super lekker, maar de starterkultuur is echt wel een schot in de roos, sinds die ontdekking heb ik geen enkele keer nog iets moeten weggooien, een echt top product,
ik ga nu de look uittesten, ben benieuwd
Dag Ingrid,
Bedankt om even te melden dat het recept niet meer beschikbaar is! Ik heb er zelf even naar moeten zoeken maar het staat blijkbaar gewoon op de website van Dagelijkse Kost!
https://dagelijksekost.een.be/gerechten/cordon-bleu-met-zuurkool-en-puree
Leuk om te horen dat je zo een fan bent van onze startercultuur! Bedankt!